Herberg van Es Eten en Drinken

Koud en Warm buffet

(vanaf 25 personen)

Alle Menukaarten zijn ook via "Downloads" in pdf formaat te bekijken en te printen

Buffet 1

" Rundvleessalade met gevulde eieren

 

" Gepocheerde zalm

 

" Hollandse nieuwe haring met uitjes

 

" Gerookte kipfilet

 

 

***

 

" Mosterdsoep met spekjes en prei

 

 

***

 

" Drumsticks in ketjapsaus

 

" Spareribs

 

 

 

" Verse warme groenten

 

" Frieten

 

 

***

 

 

" Flensjes gevuld met vanille ijs warme kersen en slagroom

 

 

Onze buffetten worden gegarneerd met diverse vruchten en slasoorten. Drie soorten saus, stokbrood en kruidenboter

 

                                                                                                                                                                        €  27,50 pp

" Vissalade met Noorse garnalen

 

" Gerookte makreel en forel

 

" Rauwe ham met meloen

 

" Gebraden rosbief met vers fruit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Gehaktballetjes in satésaus

 

" Procureur in pepersaus

 

 

 

 " Nasi

Buffet 2

" Tonijnsalade met Hollandse garnalen

 

" Gerookte paling, zalm en heilbot                                     **Aardappelsalade met diverse soorten noten en gorgonzola

 

** Diverse soorten kaas met roggebrood

 

" Beenham met mosterdsaus

 

***

 

 

" Gevogelte bouillon

 

 

***

 

 

" Stoofpot van luxe vissoorten in kreeftensaus

 

" Roergebakken ossenhaas puntjes met mediterrane groenten en ketjapsaus

 

**Quiche van pasta met Italiaanse groenten en kruiden

 

" Verse warme groenten

 

" Frieten

 

 

***

 

 

" Dessert buffet, met vele lekkernijen

 

 

Onze buffetten worden gegarneerd met diverse vruchten en slasoorten. Drie soorten saus, stokbrood en kruidenboter

 

 

** Vegetarisch

 

                                                                                                                                                                          € 39,50 pp

 

 

 " Gepocheerde zalm

 

 

 

" Rundvleessalade met gevulde eieren

 

" Dungesneden carpaccio met pesto en kaas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Varkenshaas medaillons met champignonsaus

 

 

 

" Witte rijst

 

" Gebakken aardappelen

 

 

Herberg van Es,  Hoofdweg 1, 9305 TD  Roderesch

tel.: (050)  501 26 60                                                         www.herbergvanes.nl

fax: (050)  501 52 89                                      e-mail: herbergvanes@gmail.com