We blijven de gezellige Herberg, maar er gaat wel iets veranderen. Vanaf 15 mei, zijn wij geopend van 10 uur tot 18 uur.

Tot & met 15 mei kunt u dus nog genieten van ons diner, en vergeet niet…

WAAR LIEFDE DE TAFEL DEKT, SMAAKT ETEN HET BEST

 

‘Onze formule verandert niet, we blijven die gezellige herberg’

RODERESCH – Herberg van Es in Roderesch stopt na zondag 15 mei met het diner. Het gebrek aan een goede kok en bedienend personeel is de reden om straks ’s avonds de deur van de gezellige herberg dicht te houden. Door de aanhoudende coronacrisis en de daarmee gepaarde lockdowns werd het voor Bennie en Barbara van Es steeds lastiger om goede mensen te vinden. Een enorm moeilijke beslissing, want de Herberg werd in de wijde regio bekend om haar heerlijke eten in een sfeervolle ambiance. Maar niet getreurd: de herberg stopt niet. Na 15 mei zijn ze open voor ontbijt, lunch, de borrel en natuurlijk het fantastische terras.

Het genomen besluit zorgt voor opluchting bij Bennie en Barbara. De voortdurende stress rondom corona -mogen we open, mogen we niet open, wéér een lockdown-  is ze niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt Barbara. ‘Het was gewoon niet leuk meer. Daarbij komt ,nu we wel weer open mogen, er bijna geen vakmensen meer te krijgen zijn. Dat is een landelijk probleem. Veel horecamedewerkers hebben hun heil ergens anders gezocht. Corona heeft geen goed gedaan voor de horeca. Het was een lastige beslissing, maar we zijn blij dat we hem genomen hebben. Op een gegeven moment moet je het roer durven omgooien. Dat geeft rust.’ Herberg van Es richt zich straks volledig op ontbijt, (koude en warme) lunch,  borrelplankjes en het terras. Wie iets te vieren heeft kan in overleg de herberg reserveren. ‘Onze formule verandert niet, we blijven die gezellige herberg. We zien ook weer nieuwe mogelijkheden. Lunch is het nieuwe diner! Ook hebben we straks een nieuwe kleine kaart. We genieten van alles wat wel kan. Voorlopig gaan we na 15 mei van woensdag tot en met zondag open, mochten toch nieuwe horecatoppers op ons pad komen, is het plan om ook weer op maandag en dinsdag open te gaan. We hebben er zin in! Helemaal met de zomer voor de deur’, aldus een enthousiaste Barbara van Es.

www.herbergvanes.nl
050-5012660

#lunchen #lunchenishetnieuwedineren #herberg #liefde #lekkereten #dekrant

U kunt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)